onsdag 14. oktober 2009

Vi har vært borte.


Ikke i blogglandia som mange andre her, men i Lalandia. Koste oss stort i en uke med bading, bowling, spilling og mye mye mer. Men en liten advarsel til dere med matallergi, pass på og sjekk hva dere får. Noe av grunnen til at vi valgte Lalandia var fordi både butikk og restauranter der kunne tilby glutenfri og melkefri mat. Vel, allerede første måltid fikk allergitrollet vårt vanlig pasta i stede for glutenfri pasta. I alt kaoset som oppstod da vi fikk maten på bordet (vi måtte vente veldig lenge så blodsukkeret var lavt hos både store og små) glemte jeg å ta en prøvesmak så han fikk i seg noen munnfuller før vi merket noe. Men alt i alt var det en super ferie.


I dag skal jeg rydde inngangspartiet og plattingen. Ligger litt etter i år, men har ikke hatt hjertet til å rydde bort sommeren. Tror jeg har fått for lite sol. Blomstene har holdt seg og fortsatt står noen i full blomst på trappa. Elsker det lille gule fuglehuset. På tide å få opp høstpynten. Kanskje jeg bare skal hoppe over den og gå rett på julepynten....Titommannen hadde fått pusteproblemer..hehehe.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Titommannen har nå pusteproblemer. Julepynten tar vi frem 1. desember
Hilsen Titommannen

Sissel`s syglede sa...

For en fin blogg du har. Takk for hilsen i mine blogg....Og noen aldeles flotte unger du har:-)) Kjenner igjen prinsess-faktoren ja. Den var HØY er en stund. Men trøst deg med at det går over.
Ha en finfin helg ...
Klemz fra Sissel

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Tusen takk for trivelig besøk hos meg.
Å joda, kjente meg igjen i hva du skrev ang.rydde sommeren bort, er ikke havn jeg heller. Vemodig rydding som jeg utsetter og utsetter,sukk.
Ønsker deg en strålende helg.
Klem

xxxl sa...

Hei :) så fint at dere hadde en fin ferie da.. og at de gikk bra med maten etterhvert.

Ja dette med å rydde vekksommeren kjenne jeg også te.. her står fortsatt blomstene enda da.. men har tatt inn alt som skal inn da..

Ha en flott dag og uke:)

Hem och Lycka sa...

Vilken härlig solklick!

kram