søndag 20. september 2009

Prinsesse på heltid og helgens gevinst.

Jammen "vant" (tror jeg fikk litt hjelp :-) jeg gevinst nr. 4 i ralfefarfars konkurranse. I går kom pakken med en av de fineste kjøkkenhånddukene jeg har sett (hvis noen vet så setter jeg pris på et lite tips om hvor jeg kan få tak i flere), en nydelig strikket klut og en ekstra "liten" gave som gikk rett i magen. For meg som elsker prikker var hånduken en liten skatt. Tusen, tusen takk ralfefarfar.Se på disse lekre detaljene, for ikke å snakke om den prikkete koppen.

Så må jeg bare vise frem prinsessa vår. Hun er som overskriften sier en prinsesse på heltid. Gud vet hvor hun har det fra, for i følge historien så nektet hennes mor å gå i noe som lignet skjørt eller kjole (og er ikke så glad i det den dag i dag). Vi får ikke på henne bukser og har vel kommet frem til at det er en kamp vi ikke gidder og ta.

6 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Jeg hadde også en prinsesse....en gang. Hun ville heller ikke bruke bukser, hadde i en periode kjole utenpå bobledressen når vi var ute og lekte.
Men hvor ble prinsessen av? Nå er det helt umulig å få på henne kjole, skjørt eller noe annet som er jentete (rosa er blitt helt ut). Så la henne nyte tilværelsen som prinsesse =)

Brit sa...

Heldige deg både med premie og ikke minst den skjønne prinsessa:)
Takk for at du tok titten innom meg. Ønsker deg en deilig søndag:)

Bente sa...

Så fin premie du har fått! Og så nydelig lita frøken da. Jeg skjønner det går i råååsa. :-)
Ha en fin kveld!

Annelive sa...

Gratulerer med flott premie, Kjenner meg godt igjen her ja, ville heller ha bukse og leke ute, mens min lille prinsesse har ikke brukt bukser på 14 dager nå, det er kjoler som gjelder!

Husmorvikaren sa...

Synes de er ganske så søte disse Prinsessene jeg! Her i huset fikk vi besøk av en liten venninne som kom i brunt! Vår prinsesse ble rimelig sjokkert og vi måtte ta en liten alvorsprat rundt dette med forskjellige ønsker. Noen på 7 år er jo laaaangt forbi rosa- og prinsesseperioden sin, men her i huset holder den stand ennå. Sjarmerende er det uansett.

Petronella sa...

Kjempeflott gevinst! Og prinsessa di er supervakker, så hvorfor ikke la henne fortsette med det. Ho er jo så vakker :-)

Min prinsesse brukte også kun kjoler, og da helst også slike som glitret - jo mer glitter, jo bedre.. Men plutselig en dag etter at hun begynte på skolen så endret hun seg. Hun ville ha bukser. Rett nok skulle de være rosa og gjerne blomstrete og ikke flere enn to stk, men dog - hun ville ha bukser! I dag er prinsessen min hele 18 år og bruker helst blått, sort og lilla farger - og aldr glitter. Men kjoler og skjørt elsker hun enda ;-)