tirsdag 6. januar 2009

Har du en mann som ikke virker?

Det har jeg! Ja jeg er faktisk gift med verdens største tulling! Helt sant! Når han hentet ungene i barnehagen i går fikk han ikke med seg at lillebror skulle på tur i dag. Beskjeden kom i form av en stor lapp som hang på plassen til barnet.

Når vi kom tuslende til barnehagen kl. 09.45 var ungene klare for å dra på tur med bålbrenning og pølsegrilling. Siden lillebror ikke tåler hverken melk eller gluten +++ har han ikke mulighet til å "låne" mat av andre.

Dette førte til at jeg måtte ta med meg en "litt" trist gutt hjem mens de andre dro på tur. Han fikk tilbud om å være i barnehagen med de små, men det hadde han ikke lyst til (skjønner ham godt).

Hadde ikke blitt så oppgitt hvis det ikke var for at dette skjer så ofte. Barnehagen vår har det med å gi en til to dagers varsel på det meste, og mannen har det med å ikke få med seg beskjedene.

Vi pleier å ha et lite lager av mat i barnehagen men jeg tømte det før ferien og planen var å handle inn i dag.

Hvor fikser man menn som ikke virker? Noen som vet?

2 kommentarer:

Lilla sa...

Hei, jeg har aldri funnet noe verksted for å fikse menn, men det kan jo være en strålende forretnings ide :)Har jo hørt om mange lignende tilfeller så.

Koselig blogg du har!

Ha en riktig god helg.

Mångsysslare sa...

Tja, hva man gjør, vet jeg ikke, for min virker heller ikke på det området. Får du noe bra tips, så vil jeg gjerne høre om det. =)