torsdag 4. september 2008

Jul i Blåfjell


Da er jeg i gang. Minstesnuppa skal få ny genser. Jeg er litt spent da det blir min første genser..... Eller det vil si jeg har ganske mange boler liggende i kurven, men en ferdig montert genser kan jeg ikke skryte på meg.

Strikker på pinne 10 da jeg strikker veldig løst. Kommer også til å strikke ermene frem og tilbake på rundpinne da jeg er en tulling når det gjelder strømpepinner.

Må få skryte litt av garnbutikken hvor jeg handlet i dag (Ariadne garn) veldig god service. Noe jeg ikke kan si jeg er bortskjemt med i den "lokale" butikken. Tror faktisk jeg har byttet beite, jupp!

4 kommentarer:

kreakris sa...

Hei og takk for helsing på bloggen! Kanskje du skal tørke støvet av symaskina, det kan anbefalast :) Lykke til med strikkegensaren!

Hanne sa...

Blåfjell produkene er veldig søte, og ikke altfor vanskelig å lage. Jeg har ikke laget geseren, men har strikket hals, lue og votter i denne serien, og i rødnissevarianten. Deilig med stor pinnestørrelse, så blir det ikke en halv, eller hel evighet en må holde på med samme prosjekt. Kos deg med genseren, du får den sikkert kjempefin.

petronellas sa...

Ja Blåfjellproduktene er kjempefine, og unger flest elsker dem. Jeg har strikket nisseluene noen ganger og det er skikkelig morro for med så store pinner går det raskt :-)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優