fredag 4. september 2009

Da er sommerferien over og jeg skal gjøre et forsøk på å komme i gang med bloggen...igjen.
Vi har kost oss stor i det store utland. På vei hjem fra Frankrike var vi noen dager i Danmark. Prøvde ett nytt sted og var superfornøyde. Vi badet, bowlet, hoppet og spiste store is med guff :-)
Anbefaler alle å prøve dette stedet for det var fantastisk for både store og små.

Må si det er hard å begynne hverdagen når sommerferien er over. Vi har vår andre førsteklassing i år. Som med alt annet er det lettere når man har gjort det en gang før, også å være førsteklassemamma. Om to år er det bare skolebarn hos oss....(hvis ikke det skulle skje et "uhell", det er lov til å håpe).

Ruska går fortsatt i barnehagen og koser seg der, deilig siden hun hadde en periode i våres hvor hun helst ville være hjemme hos mamma. Hadde nok mye å gjøre med at hun skadet seg i begynnelsen av mai. Noe som førte til en påsydd fingertupp (ti sting i en bitteliten finger) og mange sykehusbesøk. sliter litt med ettervirkninger av opplevelsen, men selve fingeren er blitt mye bedre (og finere, ja for det har faktisk litt å si for både ruska og mamma) en vi hadde trodd.Har mange prosjekter på gang og håper jeg snart har noe egenprodusert å legge ut bilde av.
Regner med å bli ferdig med denne i løpet av helgen.......det er lov å håpe....Nå skal jeg ta meg en kald øl og bare nyte fredagskvelden. God helg!

Ingen kommentarer: