torsdag 4. september 2008

Jul i Blåfjell


Da er jeg i gang. Minstesnuppa skal få ny genser. Jeg er litt spent da det blir min første genser..... Eller det vil si jeg har ganske mange boler liggende i kurven, men en ferdig montert genser kan jeg ikke skryte på meg.

Strikker på pinne 10 da jeg strikker veldig løst. Kommer også til å strikke ermene frem og tilbake på rundpinne da jeg er en tulling når det gjelder strømpepinner.

Må få skryte litt av garnbutikken hvor jeg handlet i dag (Ariadne garn) veldig god service. Noe jeg ikke kan si jeg er bortskjemt med i den "lokale" butikken. Tror faktisk jeg har byttet beite, jupp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og takk for helsing på bloggen! Kanskje du skal tørke støvet av symaskina, det kan anbefalast :) Lykke til med strikkegensaren!

Hannes hage sa...

Blåfjell produkene er veldig søte, og ikke altfor vanskelig å lage. Jeg har ikke laget geseren, men har strikket hals, lue og votter i denne serien, og i rødnissevarianten. Deilig med stor pinnestørrelse, så blir det ikke en halv, eller hel evighet en må holde på med samme prosjekt. Kos deg med genseren, du får den sikkert kjempefin.

Anonym sa...

Ja Blåfjellproduktene er kjempefine, og unger flest elsker dem. Jeg har strikket nisseluene noen ganger og det er skikkelig morro for med så store pinner går det raskt :-)